BASES - ACOCOEXPRÉS 2020                              

Concurs de curts realitzats en 24 h.

 

1. El concurs ACOCOEXPRÉS està inclòs en els actes de l’ACOCOLLONA’T 2020 i tindrà lloc de 28 al 29 de novembre 2020.

2. Pot participar-hi qualsevol persona o grup amb inscripció prèvia enviant un correu electrònic a acocollonat@gmail.com amb el títol "INSCRIPCIÓ ACOCOEXPRÉS" indicant el nom, adreça i telèfon.

3. La inscripció és gratuïta i es podrà fer fins el 27 de novembre de 2020. Qui vulgui també podrà inscriure’s el dissabte 28 e noevembre però s’hauran de pagar 3 € d’inscripció.

4. El dissabte 28 de novembre, de 10.15 h. a 12 h. al 'hall' del Museu del Cinema de Girona, els participants hauran de recollir un o més elements que hauran de ser presents a la història del curt a filmar. Els participants ja inscrits prèviament que no passin a recollir els elements quedaran automàticament desqualificats.

 

5. Cada participant haurà de disposar de la seva pròpia càmera per a la gravació del curt: tablet, mòbil, càmera fotogràfica o càmera de vídeo, i podrà ser editat si els propis participants ho troben oportú.

6. Els participants disposaran de 24 hores per a gravar i editar un curt d’una durada màxima de 3 minuts, crèdits inclosos.

7. El tema de l’ACOCOEXPRÉS és el terror o el fantàstic, i les escenes exteriors només podran ser filmades dins el terme municipal de Girona. Es valorarà el fet que l’element o elements facilitats per l’organització estiguin ben encaixats en la història del curt.


8. El curt s’haurà de presentar de les 11.00 h. a 12 h. del matí del diumenge 29 de novembre al 'hall' del Museu del Cinema de Girona.

9. En funció dels curts presentats es realitzarà una selecció prèvia de les obres.

10. Els curts participants es podran veure el proper dilluns 7 de desembre, a l’acte de cloenda de l’Acocollonat (espai encara per confirmar). Els curts guanyadors es donaran a conèixer un cop acabada la projecció.

11. L’organització designarà un jurat integrat per persones relacionades amb el món del cinema o la cultura. Les seves decisions seran inapel•lables.

12. El premi al millor curt serà de 500 €, el segon de 300€ i el tercer 150€. El jurat es reserva atorgar accèssits o mencions.

13. Els curts seleccionats podran ser utilitzats per a la difusió de l’ACOCOLLONA’T!

14. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les seves bases.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now