top of page
527048_426708967371718_399260255_n.jpg

ELEMENTS SORPRESA de L'ACOCOEXPRÉS 2023

- Una màscara de psychokiller tipus VIERNES 13 (Jason),               

HALLOWEEN (Michael Myers), HOME DEL SAC (Sant Martí)...              

(no té perquè ser cap d'aquestes màscares, pot ser la que               

                  tu vulguis, però ha de tenir aquesta funció de psychokiller)               

- Almenys 10 segons del mític tema musical dels AQUA - Barbie Girl



BON ACOCOEXPRÉS!!!               
        

BASES DE PARTICIPACIÓ PER A L'ACOCOEXPRÉS 2023

- Concurs de curts realitzats en 24 hores -
Del 
dissabte 2 al diumenge 3 de desembre del 2023

1. El concurs ACOCOEXPRÉS està inclòs en els actes de l’ACOCOLLONA’T 2022 i tindrà lloc entre el dissabte 2 i el diumenge 3 de desembre del 2023.

2. Pot participar qualsevol persona o grup de persones amb inscripció prèvia enviant un correu electrònic a acocollonat@gmail.com amb el títol "INSCRIPCIÓ ACOCOEXPRÉS
 23" indicant el nom, adreça i telèfon.

SENSE INSCRIPCIÓ NO HI HA ADMISSIÓ AL CONCURS.

3. La inscripció és gratuïta i es podrà fer fins el mateix dissabte 2 de desembre de 2023, abans de les 12.00h del migdia.

4.
El dissabte 2 de desembre, a les 9.00h del matí, en aquesta mateixa pàgina WEB, l'organització donarà a conèixer un o més elements que hauran de ser presents a la història del curt a filmar. 

5. Cada participant haurà de disposar de la seva pròpia càmera per a la gravació del curt: tablet, mòbil, càmera fotogràfica o càmera de vídeo, i podrà ser editat si els propis participants ho troben oportú. Es poden presentar tants curts com es vulguin.

6. Els participants disposaran de 24 hores per a gravar i editar un curt d’una durada màxima de 3 minuts, crèdits inclosos.

7. El tema de l’ACOCOEXPRÉS és el terror o el fantàstic. Es valorarà el fet que l’element o elements facilitats per l’organització estiguin ben encaixats en la història del curt. 


8. El curtmetratge es podrà presentar fins les 12.00h del migdia del diumenge 3 de desembre com a molt tard, enviant un enllaç de descàrrega tipus wetransfer o similar al correu electrònic del festival: acocollonat@gmail.com. El format de l'arxiu enviat haurà de ser mov. o H264 a 24 o 25 fps.

9. En funció dels curts presentats es realitzarà una selecció prèvia de les obres.

10. Els curt
metratges participants es projectaran a l’acte de cloenda de l’ACOCOLLONA'T, el dissabte 9 de desembre a les 18 h. a l’Auditori Josep Irla de Girona, (Plaça Pompeu Fabra, 1). Un cop acabada la projecció, es donaran a conèixer els curts guanyadors. 

11. L’organització designarà un jurat integrat per persones relacionades amb el món del cinema o la cultura. Les seves decisions seran inapel•lables.

12. El premi al millor curt serà de 5
00 €, el segon de 300 €. El jurat es reserva atorgar accèssits o mencions.

13. Els curts presentats podran ser utilitzats per a la difusió de l’ACOCOLLONA’T!

14. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les seves bases.

jason.JPG
bottom of page