DSC_5666.jpg

ELEMENTS SORPRESA DE L'ACOCOEXPRÉS 2021

 1. OBJECTE - una LUPA.                                

                        2. LA FRASE - "Que no...? Aguanta'm el cubata".       

                                      (escrita o enunciada)

 BASES DE PARTICIPACIÓ PER A L'ACOCOEXPRÉS 2021

- Concurs de curts realitzats en 24 hores -

1. El concurs ACOCOEXPRÉS està inclòs en els actes de l’ACOCOLLONA’T 2021 i tindrà lloc del 4 al 5 de desembre del 2021.

2. Pot participar-hi qualsevol persona o grup amb inscripció prèvia enviant un correu electrònic a acocollonat@gmail.com amb el títol "INSCRIPCIÓ ACOCOEXPRÉS" indicant el nom, adreça i telèfon. SENSE INSCRIPCIÓ NO HI HA ADMISSIÓ AL CONCURS.

3. La inscripció és gratuïta i es podrà fer fins el mateix dissabte 4 de desembre de 2021, abans de les 12.00h del migdia.

4. El dissabte 4 de desembre, a les 9.00h del matí, al principi d'aquesta mateixa pàgina web, l'organització donarà a conèixer un o més elements que hauran de ser presents a la història del curt a filmar. 

5. Cada participant haurà de disposar de la seva pròpia càmera per a la gravació del curt: tablet, mòbil, càmera fotogràfica o càmera de vídeo, i podrà ser editat si els propis participants ho troben oportú. Es poden presentar tants curts com es vulguin.

6. Els participants disposaran de 24 hores per a gravar i editar un curt d’una durada màxima de 3 minuts, crèdits inclosos.

7. El tema de l’ACOCOEXPRÉS és el terror o el fantàstic, tot i que enguany les escenes exteriors, si calen, podran ser filmades lliurement dins els límits del municipi que es vulgui. Es valorarà el fet que l’element o elements facilitats per l’organització estiguin ben encaixats en la història del curt.


8. El curt es podrà presentar fins les 12.00h del migdia del diumenge 5 de desembre com a molt tard, enviant un enllaç de descàrrega tipus wetransfer o similar al mail del festival: acocollonat@gmail.com. El format de l'arxiu enviat haurà de ser mov. o H264.

9. En funció dels curts presentats es realitzarà una selecció prèvia de les obres.

10. Els curts guanyadors es donaran a conèixer un cop acabada la projecció de tots els curts participants a l’acte de cloenda de l’Acocollonat, el dissabte 11 de desembre (el lloc i l'hora estan encara per confirmar, condicionats per les mesures de seguretat imposades per l'administració. Durant els propers dies l'organització concretarà les dades).

11. L’organització designarà un jurat integrat per persones relacionades amb el món del cinema o la cultura. Les seves decisions seran inapel•lables.

12. El premi al millor curt serà de 500 €, el segon de 300€ i el tercer 150€. El jurat es reserva atorgar accèssits o mencions.

13. Els curts seleccionats podran ser utilitzats per a la difusió de l’ACOCOLLONA’T!

14. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les seves bases.

 

MR712207_1_800x.jpg