ACOCOEXPRÉS 2020 - ACOCONFINAT  EDITION 

 

 

 

 

--------------------------------

BASES DE PARTICIPACIÓ ACOCOEXPRÉS 2020!!!

Concurs de curts realitzats en 24 h.

1. El concurs ACOCOEXPRÉS està inclòs en els actes de l’ACOCOLLONA’T 2020 i tindrà lloc de 28 al 29 de novembre 2020.

2. Pot participar-hi qualsevol persona o grup amb inscripció prèvia enviant un correu electrònic a acocollonat@gmail.com amb el títol "INSCRIPCIÓ ACOCOEXPRÉS" indicant el nom, adreça i telèfon. SENSE INSCRIPCIÓ NO HI HA ADMISSIÓ AL CONCURS.

3. La inscripció és gratuïta i es podrà fer fins el mateix dissabte 28 de novembre de 2020, abans de les 12 h del migdia.

4. El dissabte 28 de novembre, a les 9 del matí, al principi d'aquesta mateixa pàgina web, l'organització publicarà un o més elements que hauran de ser presents a la història del curt a filmar). 

5. Cada participant haurà de disposar de la seva pròpia càmera per a la gravació del curt: tablet, mòbil, càmera fotogràfica o càmera de vídeo, i podrà ser editat si els propis participants ho troben oportú. Es poden presentar tants curts com es vulguin.

6. Els participants disposaran de 24 hores per a gravar i editar un curt d’una durada màxima de 3 minuts, crèdits inclosos.

7. El tema de l’ACOCOEXPRÉS és el terror o el fantàstic, tot i que enguany les escenes exteriors, si calen, podran ser filmades lliurement dins els límits del municipi que es vulgui. Es valorarà el fet que l’element o elements facilitats per l’organització estiguin ben encaixats en la història del curt.


8. El curt es podrà presentar fins les 12 h. del migdia del diumenge 29 de novembre com a molt tard, enviant un enllaç de descàrrega tipus we transfer o similar al mail del festival: acocollonat@gmail.com

9. En funció dels curts presentats es realitzarà una selecció prèvia de les obres.

10. Els curts guanyadors es donaran a conèixer un cop acabada la projecció de tots els curts participants a l’acte de cloenda de l’Acocollonat, el dimarts 8 de desembre (el lloc i l'hora estan encara per confirmar, condicionats per les mesures de seguretat imposades per l'administració. Durant els propers dies l'organització concretarà les dades).

11. L’organització designarà un jurat integrat per persones relacionades amb el món del cinema o la cultura. Les seves decisions seran inapel•lables.

12. El premi al millor curt serà de 500 €, el segon de 300€ i el tercer 150€. El jurat es reserva atorgar accèssits o mencions.

13. Els curts seleccionats podran ser utilitzats per a la difusió de l’ACOCOLLONA’T!

14. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les seves bases.

 

ELEMENTS SORPRESA ACOCOEXPRÉS 2020

 

1. IMATGE: un rotlle de paper de vàter.

2. Una frase mítica de cine a escollir lliurement que pot sortir tant oralment com escrita (quan s'enviï el curtmetratge, cal afegir un missatge escrit a part on s'especifiqui la frase en qüestió, de quina pel·li és i el minut concret del curtmetratge on surt).

paquete-de-6-rollos-de-papel-higienico-e